Event

Vores kommende events

EventDatoHvorHvemLink
Sportskongres 20241/2 til 3/2 2024Radisson Blu, KøbenhavnBehandlere indenfor sport-

Undervisning i behandling med laserterapi

Medirobot afholder løbende webinarer, salgsdemonstrationer, uddannelse og gå-hjem-møder rundt om i landet. Møderne er gratis og du tilmelder dig her på siden. Alle dine medarbejdere kan deltage. Tilmeld ved at ringe til 93 94 35 99 eller skriv til kontakt@medirobot.dk.

Vi tilbyder ubegrænset uddannelse til vores kunder, da vi ønsker at bidrage til best practice, og succes for alle som arbejder seriøst med laser deres behandlinger.

Gå-hjem-møde for dine ansatte

Ønsker du en introduktion til behandling med laserterapi, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@medirobot.dk, så aftaler vi et gå-hjem-møde, hvor det kun er medarbejdere fra din klinik, som deltager.

Demonstration af Asa

Vil du vide mere om ASA Lasers klasse 4 produkter, tilmelder du klinikken til en demonstration nedenfor. Vi kontakter dig derefter for at aftale tid og sted, som passer ind i klinikkens planer.

Skriv til os

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag