Akupunktør

AKUPUNKTØR

Med mere end 4000 år på bagen, har akupunktur for længstr bevist sin berettigelse i behandling af skader og smerter. De seneste årtier har medicinsk laser også bevist sit værd, og der findes tilmed undersøgelser som underbygger at akupunktur og highpowerlaser kan lave ekstraordinære resultater sammen.

SMERTEBEHANDLING

Ved at kombinere highpowerlaser med akupunktur, får du endnu et effektivt værktøj til at reducere inflammation og smerter i dine behandlinger. Eller du kan bruge laserens stråle som akupunktur, med den særlige strålespids, hvor du kan behandle på akupunktur punkter – uden brug af nåle – f.eks til folk som har nåleskræk.

LASER ER ANTIINFLAMMATORISK, REDUCERER ØDEMER/HÆMATOMER, OG REDUCERER SMERTER

Undersøgelserne er mange. Og flere er samlet i metastudier. Find dit yndlingsstudie her: https://www.asalaser.com/en/research-training

MUSKOLOSKELETAL BEHANDLING

Laserterapi er super velegnet til at behandle både akutte og kroniske skader. De fleste aktive sportsfolk – amatører såvel som professionelle – vil gerne i gang igen i en fart, og søger derfor metoder som kan bidrage til en hurtigere heling. Laserterapi som understøtter kroppens naturlige helingsprocesser, uden bivirkninger, er meget velegnet, og kan bidrage til en markant reduktion af restitutionstiden.

SKADER OG FOREBYGGELSE AF SKADER

Laserens evne til at understøtte kroppens egne helingsprocesser, gør at den med fordel kan indgå i mange forskellige behandlingsforløb. Se listen af patologier her: https://medirobot.dk/om/patologier-laser-terapi/

SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER

Laserterapi er tilførsel af koncentreret lys til cellernes mitokondrier. Den tilførte energi booster cellernes evne til at udføre deres opgaver, og aktiverer kroppens naturlige helingsprocesser. Derfor ser man ofte meget effektive behandlingsforløb, hvor kroppen meget effektivt får overtaget i forhold til skaden. Behandlingsformen er helt naturlig (lys) og fuldstændig uden bivirkninger – udover måske lidt “murren” i vævet pga. den ekstra aktivitet.

PAS PÅ DIG SELV

Jobbet som manuel behandler kan være hårdt ved kroppen. Derfor er det også vigtigt at benytte hjælpemidler som kan bidrage til gode og effektive behandlingsforløb, uden at belaste behandleren fysisk. På den måde kan du skabe små “åndehuller” i hverdagen, og dermed både levere gode behandlinger og skåne dig selv.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag