Kiropraktor

TIL KIROPRAKTOR

Som kiropraktor er forventningerne til dig ofte høje. Patienterne forventer høj faglighed og effektive behandlinger. Samtidigt er der også internt et tidspres, for at kunne levere effektive behandlinger. Med Asa´s effektive Laserrobot løsninger, får du netop et værktøj, som kan tilgodese begge disse behov.

Masser af kiropraktorer har allerede taget MLS® highpower laser til sig. Sikkerheden, og muligheden for at kunne behandle, helt uden at skulle håndføre laseren, samt naturligvis de gode resultater, gør at flere udvider klinikkens behandlingskapacitet med netop disse lasere.

LASER ROBOT BEHANDLINGER – UDVIDELSE AF BEHANDLINGSPORTEFØLJEN

Mange kiropraktorer er så bookede at det kan være vanskeligt at overskue at skulle tage endnu en behandlingsform ind på klinikken. På den anden side er der en række patologier som med fordel kan sættes i et laserforløb, for at opnå bedre resultater med patienter. Diskusprolaps, Frossen skulder, Piskesmæld, hælspore og mange andre patologier.

1,3 MILLIONER DANSKERE MED KRONISKE SMERTER

Alt for mange danskere bliver ikke hjulpet af konventionelle behandlingsmetoder. Mange af disse har kronisk inflammation som medfører lidelser som giver smerter. Inflammation kan behandles med MLS(R) laser. Dermed kan anvendelsen af laserrobotter, være en del af løsningen på en god del af vores udfordringer i sundhedssektoren.

MUSKULOSKELETALE LIDELSER & GENOPTRÆNING

MLS® laser anvendes i stor stil i den private sundhedssektor af Kiropraktorer og Fysioterapeuter. Typisk anvendes laserne indenfor muskuloskeletale problematikker, til at reducere smerter inden træningsforløb iværksættes, eller manuel behandling bygges på. Eller til at tilsikre at komplicerede forløb kommer helt i mål.

PAS PÅ DIG SELV

Jobbet som manuel behandler kan være hårdt ved kroppen. Derfor er det også vigtigt at benytte hjælpemidler som kan bidrage til gode og effektive behandlingsforløb, uden at belaste behandleren fysisk. På den måde kan du skabe små “åndehuller” i hverdagen, og dermed både levere gode behandlinger og samtidigt skåne dig selv, og dine medarbejdere.

VERDENS BREDESTE LASERPROGRAM

Som Dansk forhandler af Asa lasere, kan vi tilbyde verdens bredeste program. Det betyder også at du kan starte småt, og løbende opgradere, og udvide for at tilsikre en løbende udvikling af din klinik.
Kontakt os for en uforpligtende snak, og et tilbud på en klinikudvidelse som giver både dig og dine klienter værdi.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag