Forretningsbetingelser

Vores forretningsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser

Vores tilbud afgives altid med priser i danske kroner eksklusive moms.

Levering og installation

Vi leverer selv i hele danmark med egen transport, og bærer løsningen ind på plads, og bortskaffer emballagen. Løsningen installeres og der gives instruktion i at bruge løsningen, som dermed kan sættes i drift.

Leverancer til Færøerne, Island, og Grønland leveres med fragtmand. Såfremt varen er beskadiget ved modtagelse, skal der tages forbehold ved kvittering på fragtbrev, og anmeldelse skal ske til både Medirobot og til fragtfirma med det samme, ellers er risikoen overdraget til køberen.

Uddannelse

Vi tilbyder ubegrænset uddannelse – uden beregning – da vi ønsker at bidrage til at sikre korrekt anvendelse af udstyret, ligesom vi ønsker at bidrage til vore kunders behandlingsmæssige og økonomiske succes.

Ved levering på Færøerne, Island eller Grønland kan implementering og uddannelse indledningsvist og opfølgende foregå online.

Garanti

Alle fabriksnye løsninger har 2 års garanti fra købsdato.

Demomaskiner eller brugte maskiner, har altid undergået en ”klargøring” hvor en servicetekniker har gennemgået produktet, og godkendt det. Der kan normalt også tegnes servicekontrakt på brugte produkter, optil produktets udlevede femte leveår.

Betalingsbetingelser

  • Ved kontakt: Netto 8 dage eller efter aftale.
  • Finansiering efter sædvanlig kreditbehandling

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag