MPHI5 – 4 X 25 WATT

MPHI5, 4 X 25 WATT MLS® TEKNOLOGI

Mphi 5 er en klasse 4 laser, med to behandlingsenheder.

En håndholdt laserprobe på 25 watt og en enhed på en arm som let kan indstilles, og med en Peakpower på 3 x 25 watt. Begge enheder kan anvendes samtidigt, og dermed effektivisere behandlingen ved at behandle på selve skaden med den ene, og på triggerpunkter med den anden laserenhed.

Computeren med behandlingsprogrammer som er placeret på en flytbar trolly, er batteriopladet og kan medbringes til opgaver på hjemmebesøg, eller på sportspladsen, eller bare til et behandlerrum på en anden etage.

Nem at tage med

Som nævnt kan basisenheden, og den håndholdte probe på 25 watt let transporteres, og da enheden kan drives af et stort genopladeligt batteri, kan løsningen anvendes overalt; i din klinik, på sportspladsen eller hjemme hos patienten.

Behandlingsprogrammer

Laseren er udstyret med en innovativ touchskærm, der er nem og hurtig at benytte. Laserens forudindstillede terapeutiske programmer giver sikkerhed for at behandlingen sker i overensstemmelse med skadens omfang. Behandlingsprogrammerne er på dansk.

Tilbehør

Udover de to forskellige laserenheder, medfølger en smart transporttaske, der beskytter både laseren og software under transport og laseren er forsynet med et stærkt lythium-batteri. Desuden medfølger en trolley, hvor laseren kan placeres, når man arbejder på klinikken.

Effektivitet

ASA’s Mphi 5 laser er baseret på den patenterede MLS® teknologi, som kombinerer og synkroniserer to emissioner: Bølgelængde 905 nm med en pulserende emission og bølgelængde 808 nm med en kontinuerlig emission. MLS®-teknologien sammen med ASA’ innovative laserlinse giver en ensartet, sikker og effektiv laserterapi med peak power op til 4 x 25 Watt.

Høj sikkerhed

MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at vævet ikke overophedes og der ikke sker varmeskader i vævet. Også når laseren placeres på samme sted over lang tid, for at behandle målrettet på skaden.

Særlige patenter

Laseren er baseret på den patenterede MLS® teknologi, som kombinerer 808 nm “continuos wave” og 905 “Peak Power” i én og samme behandling. Outputtet samles i én homogen stråle, gennem den patenterede laserlinse, med en diameter på 2 cm. Det gør behandlingen enkel at udføre, og sikrer at vævet ikke overophedes, og gør dermed behandlingen fuldstændig sikker.

Godkendt som medicinsk udstyr

MLS® teknologien er patenteret i USA. ASA er certificeret i henhold til ISO1348 og ISO9001, ASA’ lasere er CE-mærket. Mphi 5 laseren er clearet af FDA (USA).

MPHI 5 MLS LASER

MPHI 5 MLS laseren er baseret på Asa´s patenterede MLS(R) system. MLS står for Multi Locked System, og er en samlet og homogen emission af flere lyskilder – både continuos og pulsed – i én og samme behandling.

Laseren har to behandlingsenheder, som kan anvendes samtidigt, for at gøre behandlingen mere effektiv.

Den første er det store “Charli” hoved med en emission på 3 x 25 watt, og et behandlingsområde på 20 cm2. Hovedet er monteret på en drejelig arm, for enkel indstilling.
Behandlingen udføres ca. 20 cm. fra huden, og anvendes typisk til at behandle på selve skaden.

Den anden behandlingsenhed, er den håndholdte probe på 25 watt, som kan anvendes til at behandle triggerpunkter, eller afspænde vævet omkring skaden.

Laseren som er på dansk, er enkel at betjene. Laseren har et indbygget Lithium batteri til 5-6 timers drift, og kan – sammen med den håndholdte probe – tages med på farten, i en praktisk bæresele, eller nylontaske.

Se kort demonstration af Mphi5 MLS laseren

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag