Økonomi

OM FINANSIERING

Anskaffelse af driftsmidler kan være en tung beslutning. Er der afsat penge i budgettet, og kan likviditeten følge med? Netop derfor kan det være fornuftigt at finansiere anskaffelsen af udstyr på en leasing eller lejeaftale. Ved at lade omkostningerne følge indtægterne, opnås normalt en fornuftig balance mellem nyanskaffelser og øget omsætning og indtjening.
Vi kan tilbyde gode finansieringsaftaler, gennem solide finansieringspartnere. Inklusive forsikring så du bare skal tænke på at drive din klinik.
Med markedets bredeste program for laser og magnetterapi, kan vi også tilbyde teknologisikring, så du kan udskifte og udvikle din klinik i takt med at din belægning øges, og behandlingsudbuddet udvides. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på finansiering af din næste klinikinvestering.

OM TCO, ROI og POI

Når der investeres i den sundhedsfaglige sektor, skal investeringen naturligvis ses i et sundhedsfagligt perspektiv. Kan løsningen gøre en forskel i klinikkens behandlingsudbud, for klinikkens patienter?
Herefter skal der laves en vurdering af økonomien. Er anskaffelsen en god økonomisk beslutning? For at vurdere dette, kan man anvende én (eller flere) af nedenstående modeller.

TOTAL COST OF OWNERSHIP (TCO)

En beregning som viser den samlede omkostning ved investering, eller leasing af en enhed

RETURN ON INVESTMENT (ROI)

En beregning som viser hvor meget der skal omsættes, før investeringen er tjent hjem. ROI gøres op i uger/måneder. En af-art kaldes også “break even”, og er et udtryk for hvor meget eller lidt der skal sælges, for at neutralisere omkostningen.

PROFIT OF INVESTMENT (POI)

En beregning som – baseret på et budget, eller forventede forudsætninger – kan forudsige et forventet afkast af en investering. POI måles i % af investeringen.
Vi har alle tre værktøjer, og kan hjælpe dig med at få økonomisk overblik over den beslutning som du står foran.
Måske har du flere løsninger i spil i beslutningsprocessen, og mangler netop det værktøj som kan give dig det afgørende overblik? Du er velkommen til at anvende værktøjet på alle investeringer som du skal have foretaget.

Uanset hvilken af modellerne som du ønsker belyst, kan vi hjælpe dig. Vores mantra er, at vi gerne vil tilsikre at din klinik får både behandlingsmæssig, og økonomisk succes med de løsninger som du anskaffer gennem medirobot aps.

WIKI

Finansiering

Ved at anvende finansiering i forbindelse med anskaffelse af din nye behandlerløsning, undgår du at udhule din likviditet, på investering i driftsudstyr som skal give dig omsætning og indtjening “hen ad vejen”. Du opnår altså en bedre balance mellem omkostninger, og indtjening, og du kan beholde din likviditet til andre formål.

Teknologisikring

Med markedets bredeste program kan vi tilbyde dig en udvikling af din løsning, i takt med at du udvikler din klinik, og belægningen på dine behandlingsløsninger stiger. Så en finansieringsaftale kan altid tilpasses den ønskede situation, så du til enhver tid kan opgradere, konvertere eller udvide løsningen. Vi kan også hjælpe med at tilpasse en eventuel eksisterende finasieringsaftale fra en anden leverandør, så du er ikke bundet til en bestemt partner.

Serviceaftale med lovpligtigt eftersyn og kalibrering

I samarbejde med Recovery Care aps tilbyder vi serviceaftale på alt ASA udstyr. Serviceaftalen er din sikkerhed for at udstyret altid er opdateret, og kan repareres i tilfælde af tekniske problemer. Prisen afhænger af udstyrets type, og inkluderer:

  • Forsikring af udstyr

    Som udgangspunkt tilbyder vi forsikring, sammen med vores finansieringsaftaler. Formålet er at tilsikre at din løsning er dækket i tilfælde af tyveri, hærværk, vandskade mv. Du får udleveret de eksakte forsikringsbetingelser sammen med finansieringsaftalen.

  • Udskiftning af udstyr på eksisterende leasingaftale

    Hvis du har udstyr som I er “vokset fra” på klinikken, eller har behov for at supplere udstyret med nyere, større eller mere automatiseret udstyr, kan vi hjælpe med at tilpasse både løsningen og finansieringen til den nye situation.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag