Om

OM MEDIROBOT

Vi har siden Asa i 2018 kom til Danmark, været dansk forhandler af Asa´s unikke behandlingsløsninger. Løsninger som kan behandle skader og smerter – uden brug af medicin.
Med markedets største produktportefølje indenfor klasse 4 lasere og ELF magnetterapi, samt flere patenter som gør løsningerne unikke, kan vi bidrage til behandlingsresultater og til klinikkens bundlinje.

Vores vision er at levere unikke løsninger til udviklingsorienterede danske klinikker, og vores mission er at bidrage til danskernes livskvalitet og til klinikkens bundlinje.

OM ASA LASER

Asa laser som er beliggende i skønne Firenze, har været i markedet siden 1983. Med en stærk og dedikeret indsats på forskning og udvikling investerer Asa årligt mere end 13% af sin omsætning.
Med sigte på at udfordre begrænsningerne ved de klassiske medicinske klasse 3 og klasse 4 lasere, har Asa udviklet og patenteret MLS® og Hilterapi. Teknologierne har gjort det mere sikkert og mere effektivt at behandle med laser (se afsnittene om teknologien). Asa er repræsnenteret i mere end 90 lande og der udføres årligt mere end 1/4 milliard behandlinger på Asa lasere i verden.
Behandlinger som fjerner smerter, og forbedrer livskvaliteten for millioner af mennesker.

OM ASA CAMPUS

På Universitetet i Firenze ligger Asa Campus. Asa´s kontinuerlige investering i forskning, gør det muligt at undersøge, forske og udvikle. Nysgerrighed, og evnen til at forske har ført flere banebrydende patenter med sig, og sikret Asa en plads blandt de bedste, og med mere end 40.000 installationer rundt om i verden, er vejen banet for at gøre en forskel for smerteplagede borgere på hele kloden.
Den strukturerede og pålidelige udvikling har også ført til at alle Asa løsninger er FDA clearet, og godkendte efter EU sikkerheds standarder. Spørg efter sikkerheds certificater, hvis du vil vide mere.

OM ASA RESEARCH LIBRARY

Hvert år udgives forskningsresultater, og metaanalyser, og disse kan søges i ASA LIBRARY, Ligesom alle tidligere undersøgelser, rapporter og metaanalyser også kan søges. Forskningen kan være meget konkret og jordnær forskning, eller mere højtflyvende som f.eks. forskningen om sårheling i rummet, som foretages sammen med NASA. Du kan søge i biblioteket her (https://www.asalaser.com/en/research-training/asa-research-library)
Eller spørg gerne os om hjælp, hvis du søger dokumentation for behandling af specielle patologier.

Om vores mission

Vores mission er, via samarbejde med dedikerede klinikker, at bidrage positivt til folkesundheden og danskernes livskvalitet, og herunder gerne reducere forbruget af opioider og NSAID smertestillende piller.

Siden starten i 2018, har vi arbejdet målrettet på at udbrede MLS (R) laserbehandling og ELF magneterapi som behandlingsform. Behandlingsmetoderne er veldokumenterede, og der er fantastiske kliniske resultater.
Det er en fornøjelse hver gang én af vores kunder beretter om cases hvor de har haft en patient med kroniske smerter, som de har hjulpet til markant reduceret smerteniveau, og bedre bevægelighed og dermed livskvalitet, eller måske endda helt ud af deres forbrug af smertestillende medicin.

Vi har også etableret et program som vi kalder klinik360, som har til formål, via sparring, uddannelse og ikke mindst markedsføring, at sikre din klinik både behandlingsmæssig og økonomisk succes.
Vi håber at rigtigt mange af jer, har lyst til at gå ind i disse behandlinger på jeres klinikker, og behandle nogen af de mere end 20% af danskerne som har kroniske smerter, sportsskader og mange andre skader. Vi glæder os til at møde jer.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag