Fysioterapeut

TIL FYSIOTERAPEUT

Behovet for træning og naturligt understøttende behandlinger har vel næppe nogensinde været større i Danmark. Flere danskere end nogensinde er ramt af kroniske smerter (20%) og mange i en grad så de er vanskelige at aktivere med fysisk aktivitet, endsige manuelt behandle, da smerterne ganske enkelt er for store. For at få succes med en tilgang som er træning, vil et behandlingsforløb med laserterapi indlagt i starten af forløbet ofte være gavnligt. Når en patient kan opleve effektiv smertelindring i starten, følger ofte også lysten og ‘motivationen til at gøre mere.

SMERTEBEHANDLING

De største hindringer for succesfuld introduktion til god træning er smerter og manglende motivation. Og ofte er de forbundet. I de tilfælde vil det naturligvis gavne at kunne reducere eller helt fjerne smerterne, og herefter invitere til manuel behandling, og træning. Laserterapi er helt uden bivirkninger, og understøtter kroppens egne helingsprocesser, og kan dermed indgå i mange behandlingsforløb.

LASER ER ANTIINFLAMMATORISK, REDUCERER ØDEMER/HÆMATOMER, OG REDUCERER SMERTER

Undersøgelserne er mange. Og flere er samlet i metastudier. Find dit yndlingsstuide her: https://www.asalaser.com/en/research-training

MUSKOLOSKELETAL BEHANDLING

Laserterapi er super velegnet til at behandle både akutte og kroniske skader. De fleste aktive sportsfolk – amatører såvel som professionelle – vil gerne i gang igen i en fart, og søger derfor metoder som kan bidrage til en hurtigere heling. Laserterapi som understøtter kroppens naturlige helingsprocesser, uden bivirkninger, er meget velegnet, og kan bidrage til en markant reduktion af restitutionstiden.

SKADER OG FOREBYGGELSE AF SKADER

Laserens evne til at understøtte kroppens egne helingsprocesser, gør at den med fordel kan indgå i mange forskellige behandlingsforløb. Se listen af patologier her: https://medirobot.dk/om/patologier-laser-terapi/

SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER

Laserterapi er tilførsel af koncentreret lys til cellernes mitokondrier. Den tilførte energi booster cellernes evne til at udføre deres opgaver, og aktiverer kroppens naturlige helingsprocesser. Derfor ser man ofte behandlingsforløb, hvor kroppen meget effektivt får overtaget i forhold til skaden. Behandlingsformen er helt naturlig (lys) og fuldstændig uden bivirkninger – udover måske lidt “murren” i vævet pga. den ekstra aktivitet.

PAS PÅ DIG SELV

Jobbet som manuel behandler kan være hårdt ved kroppen. Derfor er det også vigtigt at benytte hjælpemidler som kan bidrage til gode og effektive behandlingsforløb, uden at belaste behandleren fysisk. På den måde kan du skabe små “åndehuller” i hverdagen, og dermed både levere gode behandlinger og skåne dig selv.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag