Læge

PRAKTISERENDE LÆGE

20% af den danske befolkning har kroniske smerter. Mange patienter er henvist til behandling med hormonindsprøjtninger, eller behandling med vanedannende opioider.
Smerteguiden fra Sundhedstyrelsen (2019) tilbyder en rejse gennem smertestillende medicin. Men når 20% af befolkningen kommer ud på den anden side som kronikere, er der måske behov for supplerende behandlingsmetoder for den praktiserende læge, for at kunne reducere smerter – uden brug af medicin.

LASER ROBOT BEHANDLINGER – UDVIDELSE AF BEHANDLINGSPORTEFØLJEN

Det kræver nok lidt nytænkning i Danmark, da der ikke er tradition for at den praktiserende læge anvender laser. Men hvorfor ikke? Enhver læge vil jo gerne hjælpe sine patienter til bedre livskvalitet, og færre smerter. Og alle vil jo også gerne behandle med et minimum af bivirkninger. Laserterapi er helt uden bivirkninger, og understøtter kroppens egne helingsprocesser, og kan dermed indgå i mange behandlingsforløb.

LASER ER ANTIINFLAMMATORISK, REDUCERER ØDEMER/HÆMATOMER, OG REDUCERER SMERTER

Undersøgelserne er mange. Og flere er samlet i metastudier. Og laser anvendes da også mange steder i udlandet af læger og på sygehuse.

BEHANDLING AF INFLAMMATORISK LUNGEVÆV

I forbindelse med behandling af patienter som var hårdt belastet af Covid 19, og derfor blev lagt i respirator, fandt man ud af at anvendelsen af fokuseret MLS ® laser på lungevævet hjalp patienter til et markant bedre resultat hurtigere end de som ikke fik MLS-laser.

MINDRE OG MERE SMIDIGT ARVÆV EFTER OPERATION

Laserens evne til at understøtte kroppens egne helingsprocesser, ses meget tydeligt på behandling af sår. Efter operation vil man normalt kunne øge ophelingen af såret optil 5 gange. Foruden at patienten kommer sig hurtigere, og hurtigere kan blive aktiv igen, vil det også reducere arvævet, og øge elasticiteten i arvævet.
Det er ganske enkelt en god forretning for samfundet at anvende laser efter operation, da sygefraværet bliver mindre, og patienten kommer hurtigere på arbejde igen.

SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER

Laserterapi er tilførsel af koncentreret lys til cellernes mitokondrier. Den tilførte energi booster cellernes evne til at udføre deres opgaver, og aktiverer kroppens naturlige helingsprocesser.
Derfor ser man ofte meget effektive behandlingsforløb, hvor kroppen meget effektivt får overtaget i forhold til skaden.
Behandlingsformen er helt naturlig (lys) og fuldstændig uden bivirkninger – udover måske lidt “murren” i vævet pga. den ekstra aktivitet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag