OM MAGNETTERAPI

Magnetterapi

Magnetterapi er en skøn, næsten wellness-agtig behandlingsform, som tåles af næsten alle. Behandlingen som man kan modtage fuldt påklædt, er en ikke-invasiv og smertefri, behandlingsform som kan gives lokalt med vores magnet-pads, eller full-body med vores store PMT løsning, som er en liggende behandling.

Magnet terapi påvirker vores cellers opførsel. Asa magnetterapi er baseret på de videnskabelige principper for pulserede magnetiske felter og er kendetegnet ved lav frekvens* og lav intensitet. Anvendelse af specifikke magnetiske felter på den menneskelige krop kan benyttes til behandling indenfor 4 områder:

  • Osteoartikulære lidelser
  • Neuromuskulære lidelser
  • Vaskulære lidelser
  • Tissue

ASA Magnet terapi er baseret på de videnskabelige principper for pulserede magnetiske felter og er kendetegnet ved lav frekvens* og lav intensitet.
* ELF (ekstremt lav frekvens 1–100 Hz)

Som behandlingsform kan magnetterapi stå alene eller anvendes i kombination med andre behandlingsformer f.eks.: Fysioterapi, Kiropraktik, Reumatologi, Sportsmedicin, Ortopædi, Traumatologi og Geriatri. Kombinationen magnetterapi og MLS Laser viser også fremragende kliniske resultater.

Magnetterapi historie

Så langt tilbage som 460 BCE blev magnetterapi anvendt af Hippocrates til smertebehandling. Langt senere arbejdede også faderen til kiropraktikken – Canadieren Daniel David Palmer (1845-1913) – som “magnetic healer” inden han senere i sin karriere grundlagde kiropraktikken. Magnetismens påvirkning af levende celler, har således været kendt i årtusinder. Asa anvender PEMF pulserende elektromagnetiske felter, som er de mest studerede og veldokumenterede.
Idag medbringes magnetisme i rummet for at sikre astronauternes overlevelse og velbefindende, bla. ved at udnytte PEMF magnetismens ligheder i effekt med den piezo-elektriske effekt i knogler.

Forskning og evidens

Der er mange forskningsresultater og kliniske undersøgelser, som viser, at Magnet terapi kan være en effektiv behandlingsmetode, til en lang række af problematikker. Læs mere om forskning og test her og søg på ” magnetoherapy”.
(link: )

Vores kunder, som tæller Kiroraktorer, fysioterapeuter, laserklinikker, fodboldklubber og dyreklinikker, beretter om gode kliniske resultater. Blandt andet til gigtpatienter, uro i benene, uforklarlige knæsmerter, diskusprolapser, og en lang række andre tilstande.

Video med Indehaver Claus Andersen, som fortæller om ELF magnetterapi.

Magnetterapi har været anvendt i århundreder

Magnetterapi har været anvendt i århundreder. F.eks. praktiserede kiropraktikkens grundlægger Daniel David Palmer som “magnetic healer” inden han grundlagde kiropraktikken.

Magnet terapi er baseret på anvendelse af specifikke magnetiske felter på den menneskelige krop og kan benyttes til behandling af smerter og herunder også betændelser og ødemer. ASA Magnet terapi er baseret på de videnskabelige principper for pulserede magnetiske felter og er kendetegnet ved lav frekvens mellem 1 og 100 Hz, og lav intensitet.
Magnetterapiløsningerne behandler problematikker indenfor 4 hovedområder:

  • Osteoartikulære lidelser
  • Neuromuskulære lidelser
  • Vaskulære lidelser
  • Tissue

De biologiske gevinster opstår ved at magnetterapien ensretter vores cellers energier, og forbedrer effekten af vores intracellulære ioners evne til at tilføre mineraler til cellerne, og udskille affaldsstoffer fra cellerne.

Vores kunder bruger bla. ELF magnetterapien til behandling af ledskader som f.eks. uforklarlige knæsmerter. Eller til brækkede eller trykkede ribben, som kan være ret smertefulde i lang tid. Magnetterapien er også velegnet til knogleskørhed, gigtsygdomme og meget andet.

Vi oplever fantastiske kliniske resultater med ELF magnetterapi, og behandlingsformen som er nem at implementere på de fleste klinikker, kan praktiseres med et minimum af tidsforbrug, da behandlingerne ikke kræver at der er en behandler tilstede.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag