OM MLS® LASER

OM MLS® LASER

Laser er gennem årene blevet inddelt i klasser. De første spæde lasere klasse 1, dernæst klasse 2 osv. Klasserne er baseret på laserens output (power) målt i watt/cm2. I dag er normen klasse 4, hvilket betyder at laserne har et output på mere end 500 mW/cm2.

Udviklingen har altid været rettet mod et stadigt højere output. Klasse 4 lasere, kan være så potente at de kan lave overophedning af vævet. Og det er netop denne risiko som Asa har adresseret med udviklingen af det unikke og patenterede MLS® system.

MLS står for “multi locked system” og er en kombination af “pulsed peak power” laser, og “continous wave” laser. Disse to teknikker er forenet i én og samme behandling af endnu et Asa patent, nemlig den runde linse som samler energien i en homogen lysstråle, som kan levere de mange fotoner i lyset, til de skadede celler, på en fuldstændig sikker måde.

Teknikken er så sikker at den gør at laserne kan robotstyres, og dermed reducere behovet for at optage en behandler til at behandle. Protokollerne i laserne er tilpasset, så uanset om det er en håndholdt laser som skal behandle helt inde på huden, eller om det er en kliniklaser som kan anbringes 20 cm. fra behandlingsområdet. (der er mange situationer, hvor det kan være en fordel at kunne behandle på behørig afstand), så de leverer den nødvendige mængde energi, til det dybere liggende væv, hvor skaden befinder sig.

VIDSTE DU AT, LASERTERAPI HAR FLERE NYTTIGE EFFEKTER:

  • En termisk effekt, også i de dybere liggende væv, hvor cellerne opvarmes til max. 43 grader.
  • En Mekanisk effekt, som presser på cellemembranen, og “stresser” dermed cellerne.
  • En kemisk effekt, hvor bla. ATP syntesen aktiveres og mitokondriet tilføres ekstra energi.

Vil du vide hvilken moderne laser som passer til din klinik?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Smertebehandling med laser

MLS LASER

Siden de første medicinske lasere blev lanceret i slutningen af 1960´erne, er der sket meget. Udviklingen har været rettet mod at give lasere et kraftigere output. I dag kan vi levere lasere med et output som er mere end 150.000 gange kraftigere end de første lasere på markedet.

Asa´s udviklingsteam, har endvidere udviklet en række afgørende patenter som gør at den enorme energi kan udnyttes i de tilknyttede protokoller.

Med det patenterede MLS – multi locked system – kan Asa´s lasere behandle med en homogen lysstråle. Målet med udviklingen af systemet var at få styr på varmeudviklingen, således at man kan behandle direkte på skaden – uden at skulle flytte laseren – og dermed sikre sig at den nødvendige energimængde leveres til det skadede væv.

Der kan ligeledes behandles fuldstændigt sikkert på mørk hud, og tatoveringer. MLS teknologien har også givet mulighed for at arbejde med robotteknologi, således at behandleren kan få frigivet sine hænder, og dermed få ekstra behandlingskapasitet på klinikken.

Her på siden kan du få en kort introduktion, til de forskellige løsninger – og vi kommer gerne ud på din klinik, og giver en uforpligtende demonstration.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag