MPHI AKUPUNKTUR – 75 WATT

MPHI AKUPUNKTUR, 75 WATT

Transportabel, håndholdt klasse 4 laser med Peak Power på 75 watt

Mphi Akupunktur 75 watt har aku-programmer som kan anvendes på udvalgte median punkter, på patienter som ikke bryder sig om akupunktur med nåle. Der medfølger også en almindelig håndholdt MLS® probe med behandlingsområde på 2 cm. i diameter.

Nem at tage med

ASA’ Mphi 75 er let at transportere, ergonomisk, nem at betjene og intuitiv. En fleksibel laserterapi løsning, tilgængelig overalt; i din klinik, på sportspladsen eller hjemme hos patienten. Til Mphi 75 medfølger to laserenheder:

  • Den almindelige laserenhed med en diameter på 2 cm og peak power på 75 Watt
  • Laserakupunktur enhed med en diameter på 4 mm, en peak power på 75 Watt

Behandlingsprogrammer

Laseren er udstyret med en innovativ touchskærm, der er nem og hurtig at benytte. Laserens forudindstillede terapeutiske programmer giver sikkerhed for at behandlingen sker i overensstemmelse med skadens omfang. Der er udviklet en specifik programguide for laserakupunkturbehandlingerne og disse er integreret i laserens software. Behandlingsprogrammerne er naturligvis oversat til dansk.

Tilbehør

Udover de to forskellige laserenheder, medfølger en smart transporttaske, der beskytter både laseren og software under transport og laseren er forsynet med et stærkt lythium-batteri. Desuden er det muligt at tilkøbe en trolley, hvor laseren kan placeres, når man arbejder på klinikken.

Effektivitet

ASA’s Mphi 75 laser er baseret på den patenteret MLS® teknologi, som kombinerer og synkroniserer to emissioner: Bølgelængde 905 nm med en pulserende emission og bølgelængde 808 nm med en kontinuerlig emission. MLS®-teknologien sammen med ASA’ innovative laserlinse giver en ensartet, sikker og effektiv laserterapi med peak power op til 75 Watt.

Høj sikkerhed

MLS® teknologi og laserlinsen sikrer, at vævet ikke overophedes og der ikke sker varmeskader i vævet. Også når laseren placeres på samme sted over lang tid, for at behandle målrettet på skaden.

Særlige patenter

Laseren er baseret på den patenterede MLS(R) teknologi, som kombinerer 808 nm “continuos wave” og 905 “Peak Power” i én og samme behandling. Outputtet samles i én homogen stråle, gennem den patenterede laserlinse, med en diameter på 2 cm. Det gør behandlingen enkel at udføre, og sikrer at vævet ikke overophedes, og gør dermed behandlingen fuldstændig sikker.

Godkendt som medicinsk udstyr

MLS® teknologien er patenteret i USA. ASA er certificeret i henhold til ISO1348 og ISO9001, ASA’ lasere er CE-mærket. Mphi 75 laseren er clearet af FDA (USA).

MPHI 75 AKU MLS LASER

MPHI 75 AKU laseren er baseret på Asa´s patenterede MLS(R) system. MLS står for Multi Locked System, og er en samlet og homogen emission af flere lyskilder – både continuos og pulsed – i én og samme behandling.

MPHI 75 aku laseren er på 75 watt og har foruden den klassiske laserprobe, også en akupunktur laserprobe, som kan anvendes til akupunkturbehandlinger – uden brug af nåle.

Laseren som er på dansk, er enkel at betjene. Laseren som har et indbygget Lithium batteri til 5-6 timers drift, er mobil og leveres med en bæresele, så den er nem at have med på farten.

De mange indlagte protokoller er på dansk, og du får på displayet vist den energimængde som overføres til vævet.

Laseren kan også leveres med en praktisk trolly, som kan anvendes når laseren er på klinikken.
Senere kan laseren eventuelt udvides med arm og det en ekstra behandlingsenhed – det store “Charli” hoved på hele 3×25 watt og med et behandlingsareal på hele 20 cm2.

Se kort demonstration af Mphi 75 aku MLS laseren

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag