Fodterapeut

FODTERAPEUT

Som fodterapeut har du stor indflydelse på velværet i vores trofaste bærere gennem livet – fødderne. Og der er da også ofte problemstillinger i fødderne som gør livet smertefuldt og begrænset. Irriterede svangsener, hælsporer, gigt, knyster og sår. Lidelserne kan være mange, og behandlingen enkel. Med en MLS laser, og/eller ELF magnetterapi, kan du supplere dine fodbehandlinger med lindrende behandlinger, som giver dine kunder øget livskvalitet.

SMERTEBEHANDLING

Har du kunder som døjer med fødder og underben, og hvor du kunne have behov for nye værktøjer til at komme til bunds i problemet, så kunne Asa´s MLS laser og/eller Asa´s magnetterapi, være et godt supplement til din klinik. Faktisk kan du behandle den næste kunde, mens du ordner fødder på den forrige, og på den måde være super effektiv.

LASER OG MAGNETTERAPI ER ANTIINFLAMMATORISK, REDUCERER ØDEMER/HÆMATOMER, OG REDUCERER SMERTER

Undersøgelserne er mange. Og flere er samlet i metastudier. Find dit yndlingsstudie her: https://www.asalaser.com/en/research-training

MUSKOLOSKELETAL BEHANDLING

Laserterapi er super velegnet til at behandle både akutte og kroniske skader. De fleste aktive sportsfolk – amatører såvel som professionelle – vil gerne i gang igen i en fart, og søger derfor metoder som kan bidrage til en hurtigere heling. Laserterapi som understøtter kroppens naturlige helingsprocesser, uden bivirkninger, er meget velegnet, og kan bidrage til en markant reduktion af restitutionstiden.

SKADER OG FOREBYGGELSE AF SKADER

Laserens evne til at understøtte kroppens egne helingsprocesser, gør at den med fordel kan indgå i mange forskellige behandlingsforløb. Se listen af patologier her:

SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER

Laserterapi er tilførsel af koncentreret lys til cellernes mitokondrier. Den tilførte energi booster cellernes evne til at udføre deres opgaver, og aktiverer kroppens naturlige helingsprocesser. Derfor ser man ofte meget effektive behandlingsforløb, hvor kroppen meget effektivt får overtaget i forhold til skaden. Behandlingsformen er helt naturlig (lys) og fuldstændig uden bivirkninger – udover måske lidt “murren” i vævet pga. den ekstra aktivitet.

PAS PÅ DIG SELV

Jobbet som manuel behandler kan være hårdt ved kroppen. Derfor er det også vigtigt at benytte hjælpemidler som kan bidrage til gode og effektive behandlingsforløb, uden at belaste behandleren fysisk. På den måde kan du skabe små “åndehuller” i hverdagen, og dermed både levere gode behandlinger og skåne dig selv.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag