ASA Referencer

Vores ASA referencer

Når man skal anskaffe ny teknologi til klinikken, er der mange spørgsmål som melder sig. Her på siden kan du møde nogle af de mange klinikker som har fundet svarene på de spørgsmål, som typisk opstår, og som har taget moderne teknologi i anvendelse for at kunne hjælpe deres patienter bedst muligt.

Det er vores vores mission er at bringe smerteplagede danskere til klinikker, som tilbyder smertebehandling, uden brug af medicin.
Visionen er at udnytte moderne behandlingsmetoder, til at hjælpe så mange smerteplagede danskere som muligt, til øget livskvalitet.

Vi håber at du kan finde tryghed i hvad du læser, og glæder os til at byde dig velkommen i kredsen af glade kunder.

VIDEO MED ORTOPÆDKIRURG DR. SCOTT SIGMAN

Dr. Scott Sigman er Ortopædkirurg Dr. Med. ved et stort hospital i Boston. Dr. Sigman tog under Pandemien – hvor han som mange andre var hjemsendt og kun foretog de absolut mest nødvendige operationer – initiativ til at Boston hospitalet iflg. Aftale med FDA at undersøge hvorvidt MLS® laser kunne gøre en forskel i behandlingen af inflammatoriske Corona-lunger. Det viste sig at være en succes, og Dr. Scott Sigman er blevet så bidt af lasernes effekt at han har startet en franchisekæde med lasere i USA. Laserkæden hedder OrthoLazer.

Dr. Scott Sigman on cold laser therapy at Ortho Lazer in Chelmsford – YouTube

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag