Medirobot lancerer Klinik360 supportprogrammet

Medirobot lancerer KLINIK360 supportprogrammet

Hver femte dansker – 1,3 millioner af os – har kroniske smerter. Danskere som har prøvet alt, indenfor det konventionelle system. I mange af de lidelser som medfører kroniske smerter, indgår inflammation i kroppen. Hvis man på sundhed.dk, søger på ”kroniske smerter”, får man 730 hits. Af dem involverer 520 ”kronisk inflammation”.

Mange danskere som er overladt til sig selv med en kronisk diagnose, vil før eller siden ønske at gøre noget ved situationen. At forsøge at forbedre livskvaliteten. At forsøge at reducere smerterne. Laserterapi og magnetterapi bekæmper inflammation, og reducerer smerterne forbundet med en lang række kroniske sygdomme.

Med supportprogrammet ”KLINIK360” og den tilknyttede hjemmeside www.naturligsmertebehandling.dk, vil vi koble de smerteplagede danskere sammen med klinikker, som kan hjælpe dem – helt naturligt.

Læs mere her: www.medirobot.dk/klinik360

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag