Sygehus

SYGEHUS

Flere steder i udlandet har sygehuse for længst taget MLS® laserterapi til sig. Begrundelserne kan være mange, men ofte handler det om at skabe bedre livskvalitet, reducere medicinindtaget for patienter, eller booste opheling og helbredelse, således at patienter kan udskrives hurtigere, og dermed øge produktiviteten og reducere ventetiden på sygehusene. Det er særligt Asa´s robotløsninger som er taget ind i Sygehus miljøer, da de med mindre binding af personale, passer godt ind i flowet på et sygehus.

ANVENDELSE PÅ ORTOPÆDKIRURGISKE AFDELINGER

Det er evident at heling efter operation sker op til 5 gange mere effektivt. Der bliver mindre arvæv, og det arvæv som kommer, er mere smidigt. ved anvendelse af MLS® laser efter operation. Det giver dermed patienten færre gener af selve indgrebet, og patienten kan vende hurtigere tilbage til arbejde og en aktiv hverdag.

ANVENDELSE PÅ INTENSIV AFDELINGER

Under Covid 19 pandemien lavede man i USA FDA godkendte forsøg med at behandle hårdt ramte corona-patienter som lå i respirator, med MLS® laser. Patienter som fik MLS® laser under forsøget kom sig markant hurtigere, end de som ikke fik MLS® laser. Og ingen af de som fik laser døde – i modsætning til kontrolgruppen.

MLS® laser har således vist sig at være særdeles effektiv mod inflammerede lunger.

MUSKULOSKELETALE LIDELSER & GENOPTRÆNING

MLS® laser anvendes i stor stil i den private sundhedssektor af Kiropraktorer og Fysioterapeuter. Typisk anvendes laserne til at reducere smerter inden træningsforløb iværksættes, eller manuel behandling bygges på. Eller til at tilsikre at komplicerede forløb kommer helt i mål.

LASERBEHANDLING AF SÅR OG DIABETISKE FODSÅR

Heling af sår kan med den korrekte mængde fotoner til vævet, boostes til op til 5 gange. Senest er der også frigivet studier som viser at selv diabetiske bensår kan behandles effektivt, med vores superhighpower lasere (fra 1000 watt peakpower og opefter), og dermed reducere omkostningerne ved håndtering af diabetes sår, og ikke mindst de potentielle personlige omkostninger for patienter som risikerer benamputation.

NATURLIG BEHANDLING AF KNOGLESKØRHED

Vores behandlingsløsninger baseret på ekstrem lav frekvens magnetterapi, kan behandle for blandt andet knogleskørhed. Ved at tilføre fotoner til knoglevævet, kan magnetterapien reducere udviklingen af knogleskørhed. Behandlingerne er desuden anti-inflammatoriske, og har dermed en række andre gavnlige effekter, og behandlingsmuligheder.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag